(iOS) My First Makeover: Stylish makeup \u0026 fashion design kodlar aksaklık noktaları
Mar 8, 2022 5:36:21 GMT -8
Post by prudinertribcar on Mar 8, 2022 5:36:21 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ My First Makeover: Stylish makeup \u0026 fashion design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My First Makeover: Stylish makeup \u0026 fashion design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar aksaklık noktaları ▞▞▞
▞▞▞ My First Makeover: Stylish makeup \u0026 fashion design 2022 version ▞▞▞
Bu, boş zamanlarınız için harika bir oyundur ve bu aynı zamanda yaratıcılığınıza da yardımcı olabilir.
Sevilen oyun çok eğlenceli birçok seviye söylenecek söz yok 😘😘😘
Bu oyunu seviyorum, gerçek makyajların nasıl yapıldığını öğrenmek için iyi bir deneyim!
Tamamen veri israfı lütfen 🙏 düzeltin
yapboz şeyleri olmasa bu oyun büyük potansiyele sahip olabilirdi belki mini oyunlar onları giydiriyor bu yüzden oyunu sevmiyorum ve deneyimlerime göre bu seviyelerde takılıp kalacağımı biliyorum bazı oyunların sahip olduğu ilkini neredeyse geçemedim ekler ve sadece onları süsleyen oyunlar yoktur, oyunlar neden bu ekler gibi olamıyor?
Gerçekten sıkıcı
Bu oyunun gerçek amacı nedir? O kadar çok şey oluyor ki seviyeleri geçmek sonsuza kadar sürüyor. Bu bir stil oyunu mu? Bir dekor oyunu mu? Yoksa bir bulmaca oyunu mu? Bir şeyi yapmaya çalışmak gerçekten can sıkıcı ama oraya ulaşmak için kaydolmadığınız 5 oyun daha oynamanız gerekiyor. lütfen daha iyisini yap
1'den 1:30'a kadar bekliyorum hala oyun açılmıyor çevrimdışı bir oyun diyor ama açtığımızda verileri kontrol etmek benim için çok kötü bir oyun diyor
Gsjjme
My First Makeover: Stylish makeup & fashion design Boshqalar fbj
Çok eğlenceli bir oyun ve oynaması kolay. Süper zor olmadan zorlu. Sevdim
Bu oyundan gerçekten zevk alıyorum, eğlenceli. Dekorumu seçebilmeyi seviyorum.
iki yıldız vermek istiyorum çünkü
Güzel bir oyuna benziyor ama ne zaman açsam başlıyor ve duruyor, oynayamıyorum.
🌟🌟🥰🥰
oyun çok ama çok güzel bölüm bölümlerinin ingilizce olması bilmeyenler içi kötü olmuş buirse oyun daha güzel bir hal alır
Bu oyuna bayılıyorum! Çok eğlenceli ve çok kaliteli.
eğlenceliydi
İyi oyun. Ama her yeni karakterde veya bölümde // meydan okuma indirmek zorunda olduğum gerçeğinden nefret ediyorum.
Bu oyun hırsızlar tarafından yönetilmektedir. Paranızı alıyorlar oyun sürekli çöküyor ve sonra baştan başlamak zorunda kalıyorsunuz ama paranızı iade etmiyorlar. Düzeltmeyi reddediyorlar.Bence bu oyun 1 yıldıza sahip olmalı çünkü açılması çok zaman alıyor ve çok takılıyor
Çok güzel oyun mamnunum
sadece veri kontrol ediliyor diyor dün bir saat kadar böyle tuttum ve işe yaramadı bu yüzden bugün tekrar kontrol ettim ve hala işe yaramadı bu yüzden şimdi kaldırdım
❤️
Beklediğimden daha iyi. Bu yüzden bu oyunu indirmelisiniz, harika deneyimler/fırsatlarla dolu
Zamanın geçmesine yardımcı olur.Arada oyun çöküyor
Başta hoşuma gidiyordu ama oynarken zaman zaman sıkıcı olmaya başladı😍💔🥱
Bu oyunu yeni indirdim ve her oynamaya çalıştığımda, veri kontrol ediliyor diyor. İnternet bağlantımı açsam da çalışmıyor.
Bu uygulamadan nefret ediyorum. Veri israfıydı. Oynamıyor bile. Bu, bu yıl alacağım son veriydi ve tamamen boşa gitti. çok kalbim kırıldı. 1 yıldız vereceğim çünkü yıldızları derecelendirmeden yayınlayamam
Bu oyundan nefret ediyorum, indirdiğimde her zaman kontrol verileri yazıyordu... Bu şimdiye kadarki en kötü oyundu, sonunda onu kaldırdım👎👎👎
Ne yapmalıyım? Oyun, verileri kontrol etmek gibi bir şeyi açmak istemiyor.
Elmaslar ve komple paketler satın alıyorum ama onları oyun ekranıma ve oyunuma ekleyemiyorum.
Bu oyunun süper olduğunu düşündüm. Ama kurduktan sonra oynayamadım 1 buçuk saat bekledim ama açılmadı. Şimdiye kadarki en çirkin oyun..😾👺👿
Yeni müşteriler ne zaman geliyor? Çok uzun zamandır bekliyorum Yeni müşteriler arasındaki sürenin uzunluğu oldukça can sıkıcı
yardım et iyi değildim
Beğendim ama bulmaca rahatsız ediyor
Level.428'e gelene kadar bu oyunu çok sevdim. Mavi rulolardan 5 tanesini toplamam gerektiğini söylüyor ama sadece 3 tane var. 3'ünü de aldıktan sonra 5 toplamadığım için kaybettim diyor ama 5 yok bu yüzden şimdi sıkışıp kaldım ve daha ileri gidemiyorum.
👍🏿
My First Makeover: Stylish makeup & fashion design Priložnostne bcpv
Bu oyunu seviyorum ama verilere ihtiyacı var ve verilerimi boşa harcıyor ama ilginç
Bu oyunu pek sevmiyorum bu çok kötü bir oyun kesinlikle bunu denemediniz diyorum çünkü tekrar denerseniz MB'niz biter ve bundan zevk almazsınız O yüzden bunu asla denemeyin
Güzel bir oyun ama bu oyunda müşterilerin dekor fiyatı iyi ama sahibinin dekor fiyatı yüksek lütfen bir şeyler yapın yoksa puanları artırın
Bu uygulama 1 yıldızı hak etmiyor. 0 yıldız benden. Yanlışlıkla bu uygulamada bir satın alma işlemi yaptım ve geliştiriciyle iletişim kurmaya çalışıyorum ama başarılı olamadım. Geliştiricinin sizinle iletişim kurmadığına dikkat edin, parayı almaktan mutlu olurlar, ancak müşteri şikayetlerine veya sorunlarına yanıt vermezler. Uygulamayı indirdiğim için pişmanım, açıkça yetersiz destekleniyor
Gunship Battle Total Warfare Strategi jfb
Çok fazla reklam ve temel olarak fayans oyununu ücretsiz olarak makyajla eşleştirmesi...rahatlamak için bir oyun değil... jeton kazanmak için daha fazla yol eklemeli ve oyundaki ürünlerin maliyetini düşürmeli.
Sorun değil sanırım. 3. maç etiketini ekleyin lütfen. Nefret ettiğim bir oyun türünü oynamak için kandırıldım. Giydirme oynamak istiyorum, yaşlı kadın maçı değil 3.
En kötü apppppp!!! Oyunları oynamadan önce her zaman menüye dönüyor.. eğer bu olursa, bu oyunu ne zaman oynayabilirim?
İyi bir. İyi temalar