Post by prudinertribcar on Mar 8, 2022 5:24:21 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom Clash - Battle Sim ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom Clash - Battle Sim IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaulės kodo trikdžių šaltinis ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom Clash - Battle Sim 2022 version ▞▞▞
Labai noriu išbandyti šį žaidimą, bet naudoju „Android 7“ ir žaidimas tęsiasi savaime, leiskite „Android 7“ žaisti
Geras potencialas, bet trūksta turinio ir sugedusi „arenos“ sistema
PUBG MOBILE: Aftermath Action jyb
Jie leidžia jaustis kaip tarnautojas su kitais, bet ne. Aš vis tikiuosi, kad jie sujungs žmones, bet nemanau, kad tai įvyks šiuo metu. Vis dar bandau įveikti 1297 arenoje, atrodo, kad tai yra jų mūrinė siena, kad visi būtų apačioje, kad paslėptumėte faktą, kad tai nėra serverio žaidimas ir kad esate vienas. Nemanau, kad galiu tęsti tokį tempą daug ilgiau, bet man labai patinka žaidimo idėja. Ir joks epas bosas, kas taip yra
nuostabu
Žaidimas sulaužytas.
puiki mūšių ir kariuomenės komplektavimo mechanika, BET PAtaisykite ARENĄ!
žaidimas miręs, jokių atnaujinimų
šis žaidimas kol kas toks geras, aš jį myliu, kad negaliu nustoti jį žaisti
KALO BISA TOLONG DI KAITKAN DENGAN AKUN GOOGLE PLAY ŽAIDIMAS BIAR MAKIN SERU
24 val. ir įvyko klaidų, pažiūrėkime, kaip reaguos jų palaikymas. Nesidžiaugiu, kad turiu spręsti problemas, ypač kai noriu tiesiog nupūsti žaisdamas žaidimus. Kad nereikėtų spręsti daugiau problemų. Ne linksma. Taip pat prarasta sąskaita.
Kingdom Clash - Battle Sim உத்தி sdu
Prasidėjo gerai, bet greitai tampa nuobodu, reikia daugiau iššūkių ar bent kažko, kas priverstų išbandyti įvairius būrių išdėstymus ir derinius. Sugedusi arenos trofėjų sistema, tu gali daug kartų kovoti ir laimėti, bet nieko nelaimėsi. Jei nenorite leisti tikrų pinigų arba nesijaudinate ir vieną dieną pamažu ten pasieksite, vienintelis būdas sustiprinti savo gretas yra žiūrėti skelbimą po skelbimo. Kiek kūrėjai uždirba už peržiūrą? Žinau, kad bus daugiau turinio, tikiuosi, kad tai pagerins dalykus.
Arena įstrigo ties 1296. Prieš manąjį buvo apžvalga, kurioje prieš kurį laiką buvo pasakyta tas pats. Žaidimas miręs.
Aš ieškojau tokio žaidimo ir man jis patinka.
Puikus žaidimas. Romos visiško karo atmosfera. patinka iki šiol.
kurį laiką smagu, bet po kurio laiko pasidaro nuobodu.
Geriausi nei kiti panašūs žaidimai😍😍😍😍😍
Jokių atnaujinimų ar įvykių ❓
Būčiau skyręs 5 žvaigždutes, bet problema ta, kad kai kovoju arenoje gavau 0 trofėjų, visada net aš laimiu mūšį
Tai labai vėluoja, nėra išeities varianto, jūs, vaikinai, pikti, jei nežinote, ką daryti, pridėkite išėjimo parinktį ir pataisykite atsilikimą, idiotai
Trūksta tiek daug funkcijų, kad net neverta žaisti greitai, bet nusipirkti skrynią ar kietą valiutą. Arena neveikia 99% laiko, tiesiog grąžina jus į priešininko pasirinkimą, kai pasirenkate varžovą.
Žaidimas nebaigtas. AI arena. Šlykštu.
Puikus žaidimas! Bet... Mūšiai=5 sek., o skelbimai=30 sek...
HD
Gerai
Tikrai geras azur žaidimas, taip ir toliau
Retas mūšis Sim mėgsta
nuostabus žaidimas!
ačiū, man smagu šiame žaidime.
Kingdom Clash - Battle Sim Estratégia vnrd
Kingdom Clash – Schlachten-Sim Strategie mumd
Tai tikrai smagus ir gerai sukurtas žaidimas, kurį galima žaisti visiškai nemokamai, visiškai netrukdant žaisti. Iš pradžių atrodo labai paprasta, bet kai pradedate atrakinti daugybę kariuomenės tipų, strategija yra tikrai smagi! Man patinka, kad herojai nėra per daug priblokšti, o tikrosios kariuomenės yra tai, kas svarbiausia ir kur juos talpinate, kuriuos sujungiate, kad atnaujintumėte ir pan. Puikūs kūrėjai. Lengvos 5 žvaigždutės. Redaguoti keičiant į 3 žvaigždutes, nes iš naujo įdiegus praradau visą pažangą.
Prašome pataisyti arenos trofėjų balų sistemą, ji labai sugedusi. Atrodo, nesvarbu, ką įveiksiu, aš retai gaunu trofėjų, kad progresuočiau, o keista atvejis, kai gaunu vieną trofėjų. Paskyriau laiko ir greitai tapau galingiausiu lyderių lentelėje, o dabar noriu būti apdovanotas progresu. Prašome sutvarkyti ir pakeisite į 5 žvaigždutes, nes man labai patinka šis žaidimas.
Visiškai nuostabus grafikos herojų dizainas ir sąžiningas skambutis, jei žaidi, būsi apdovanotas. Norėčiau išleisti pinigus, bet jūsų abonementai per brangūs. Dauguma žaidimų leidžia 2 kartus padidinti greitį ar panašią naudą 5 kartus per mėnesį, o ne per savaitę. Arba nuolatinės lengvatos pirmam pirkiniui... Yra apie ką pagalvoti. Puikus žaidimas šiaip
Gana šaunus žaidimas. Tačiau parduotuvė idiotiškai brangi.
Puikus žaidimas, ačiū drauge, man patinka
myliu tai
Reikia tobulinti arenos sistemą. Niekas negali gauti arenos taškų, visi įstrigo 1297 taškuose. Taigi padarykite areną geresnę ir prilyginkite vienodai galingiems virusams. Žaidimas apskritai puikus.
Redaguoti Viena žvaigždutė. Žaidimas nustojo veikti ir visa mano pažanga dingo. Žaidime niekas neveikia
Aš turiu problemą. Negaliu išsaugoti savo sąskaitos ir nusipirkti „premium“ – ne. Jei problema tik su manimi, susisiekite su manimi
Nuobodu, nes arena sulūžusi ir negali progresuoti.
hhhmm...mantap...
Neblogai, gerai praleistas laikas. Sugedo arenos sistema