(Android) Trojan War: Rise of the legendary Sparta Витривалість генератора чит-коду
Mar 8, 2022 5:18:20 GMT -8
Post by prudinertribcar on Mar 8, 2022 5:18:20 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Trojan War: Rise of the legendary Sparta ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Trojan War: Rise of the legendary Sparta IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Витривалість генератора чит-коду ▞▞▞
▞▞▞ Trojan War: Rise of the legendary Sparta 2022 version ▞▞▞
Мені дуже подобається ця гра. Така чудова гра
непогано моїй дитині подобається
Трохи грубо, а англійська жахлива. «Ти розблокований, Боумен!» РЕДАГУВАТИ: розуміти англійську не є вашою рідною мовою, але потім зателефонуйте в описі програми, щоб носії англійської мови переглянули текст/діалог у грі. Я зробив це для кількох інді-ігор, це досить легко виправити граматику та правопис.
Це дуже хороша гра, але я не знаю, чому досягнення не працює, будь ласка, виправте це
Насправді не відгук про гру, а щодо назви, але чи добре, якщо ви можете змінити її назад на просто "Троянська війна", так було б краще
Це дуже гарна гра, і мені дуже подобається грати в неї. Будь ласка, зробіть деякі оновлення та додайте більше місії в режимі історії, сер.. Я вже виконав місію в режимі історії та граю в нескінченний режим прямо зараз, але, будь ласка, додайте більше місії в режимі історії пане.!!!
Я заплатив 1500 рупій двічі, щоб оновити людину з мечем і людину з луком, але я отримав монети лише за оновлення мечника. Будь ласка, допоможіть мені
1. Terlalu banyak iklan --> iklan sebaiknya untuk mendapatkan нагорода, jangan sering muncul dan memaksa kami untuk melihatnya --> setelah menonton iklan untuk mendapatkan винагорода, seringkali помилка sehingga винагорода tidak bisa diperoleh, inngekance sanpu seku. pengembangan --> pengembangan sebaiknya dilakukan bukan dengan memperbanyak iklan di banyak bagian --> setelah lama main, banyak hal yang tidak berguna (exp, buku sihir, dll) dan permainan menjadi membosankan
Stick war legacy 2 Ripoffs Я дав йому 3 зірки до 3D, я не рекомендую грати в це, якщо ви ненавидите ігри з копіюванням
ми
добре
Сміття. Привертає до ока. Але типові неможливі місії, якщо ви МОЖЕТЕ заплатити якісь гроші за оновлення, інакше ви будете грати МІСЯЦЯМИ, перш ніж пройдете рівень 20. Зліться своїми дурними методами, які намагаються змусити нас платити. Не рекомендуйте це взагалі нікому
Ця гра занадто гарна
Гра насправді набагато крутіша, ніж спадщина війни з паличками. Це легко, а управління чудове. Хоча я хотів би, щоб було більше досягнень для розблокування.
Проста у грі та дуже цікава гра, дуже дякую вам, хлопці, за веселощі, які подарували нам, будь ласка, чи є ще якась така
Недостатнє визначення користувача
Норм гра
Використання звуку Queen Of Pain з Dota 2
Дуже крута гра! Мало реклами, але не отримує задоволення від гри!
Гра така чудова і дивовижна. Це одна з багатьох найкращих і найкрутіших ігор, у які я коли-небудь грав. 👌👌👌👍👍
Trojan War : Uspon legendarne Sparte Strateške igre agv
Гра гарного проходу 👍🏅
Sky Champ: Space Shooter פעולה lqx
У ньому є кілька недоліків, але загалом чудова гра!
Дуже цікаво і захоплююче, це займає багато часу, терпіння та правильної стратегії, монети важко знайти, використовуйте їх розумно, спочатку розвивайте своїх мисливців, щоб більше, щоб ви могли краще, на точку.
Обмежена гра. Як тільки ви пройдете режим історії, це безглуздо
сана все
Мені сподобалася гра 🎮 Ставлю грі 2 ⭐зірочки
Trojan War: Rise of the legendary Sparta रणनीति asqb
Крута
Ця гра дуже дурна, я не хотів ставити зірку, але не зміг Після завантаження вона не грає
Загалом хороша гра, чи можете ви додати якусь опцію на весь екран, дякую
Ця гра схожа на спадщину війни з паличками.
Чудова гра, але хотілося б, щоб було більше рівнів і викликів. Нескінченний режим також стає нудним. Сподіваюся, буде більше оновлень, оскільки валюта EXP не використовується.
Ідеально
Я виграв дві битви в режимі pvp-турнірів, і це було розраховано внічию, і я отримав нуль очок в обох випадках, ця гра або була сфальсифікована гравцями, або гра має серйозні проблеми, які потребують сортування. Будь ласка, відреагуйте відповідно, дякую.