Post by prudinertribcar on Mar 8, 2022 5:15:24 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Battle Cats ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Battle Cats IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daugelis primogemų nulaužti ▞▞▞
▞▞▞ The Battle Cats 2022 version ▞▞▞
Man patinka žaidimas, bet nekenčiu, kaip veikia išsaugojimo sistema, kodėl negali būti lengviau. Praradau daug išsaugotos pažangos, nes telefonas buvo paleistas iš naujo ir telefonas ištrynė žaidimą be mano leidimo
Tai gana įdomus žaidimas, bet kai prasidėjo duomenų perdavimo procesas, jis man davė mano ID kodą ir patvirtinimo kodą, o kai bandau perkelti duomenis po gamyklinių telefono nustatymų atkūrimo, jis tiesiog sako, kad nieko neišsaugota, ar kas nors gali tai pataisyti. prieš kelias savaites, o kodai turėtų galioti 3 mėnesius, todėl prašau padėti
Puikus žaidimas, bet aš nemėgstu energijos.
Nesamone
Jei ne ištvermė išseko, žaisiu visą dieną. Super įdomus strateginis žaidimas. Man tai patinka ; tai myli. Man tai patinka. ❤️
Tai pats atsitiktiniausias visų laikų žaidimas! Mano pirmoji mintis, kai atsisiunčiau daugiau nei prieš metus, buvo: mielos katės kovos viena su kita ir nieko daugiau.Tada supratau, kad šis žaidimas buvo NEPRIKAIŠTAI KEISTAS – nuo įprastų kačių būrio tampate vaikščiojančiomis kojomis iki anime merginų! Mūšio sistemą lengva išmokti ir naudoti. Greitai gauti kačių ėdalo nėra taip sunku, jei neišleidžiate daug pinigų. Man patinka kiekvienas keistas vienetas! Vienintelis mano skundas yra tas, kad muzika kartojasi ir erzina (pridėkite daugiau muzikos).
Miau miau tavo kačių armija įsiveržs į pasaulį
Pinigų ištroškęs žaidimas, kuris turi 1% sėkmės net ir gauti itin retą, nebent RNG tave myli dėl kokios nors keistos priežasties? Renginio etapai yra per sudėtingi ir nebedraudžiama žmonėms naudoti modifikacijų, nes žaidimas yra labai sunkus (FLAWP). Be to, siužeto režimu aš net negaliu praeiti Sacharos ir įvykių laiko tarpsnių, praleistų ištisus 7 metus žmonių, kurie iš tikrųjų žaidžia šį žaidimą, kol nugalėsiu Mėnulį ITF Ch.3. Aš net negaliu to pasiekti. Bet kokiu atveju, atsisveikink, nežiūrėk į redagavimo istoriją. - Jūreivis, 2021 m.
Nekenčiu kačių
Negalima įsigyti programų. Kiekvieną kartą, kai perku kačių maistą, programa užšąla arba atsisako atidaryti parduotuvę. Aš tiesiog noriu veikiančio žaidimo, po velnių. Tai vis dar neturėtų būti beta versijos. Tie patys rezultatai keliuose įrenginiuose, nepaisant paskyros
Tiesą sakant, šis žaidimas yra labai įdomus. Tačiau iškvietimo mechanikas yra toks lėtas, kad tai juokinga. Palyginti su tokiu žaidimu kaip dokkan battle, norint gauti vieną kelių šaukimą, reikia 100 kartų ilgiau. Mano sąžininga nuomone, šis žaidimas būtų 5/5, jei galėtumėte šaukti dažniau. Net jei traukimo dažnis yra gana didelis, tikrasis traukimas yra labai smagus ir tik tiek kartų galite pamatyti, kaip tos pačios katės keliauja iš vienos ekrano pusės į kitą. Per 4 žaidimo mėnesius gavau 1 pilną kelių šaukimą ir 1/2
Puikus žaidimas, bet jis pasiekia tašką, kai jūs įstringate, aš turiu praleisti SAVAITĖS laukdamas tam tikrų įvykių, kad tik atsirastų šansų
Vargšas. Tai jau penktas kartas, kai turėjau pradėti iš naujo, o mano kačių atkūrimo kodas niekada neveikė nė vienu iš šių bandymų. Aš tai pašalinsiu su liūdesiu.
Зиауриаи герас
Labai smagu ir smagu žaisti, bet man nepatinka tai, kad norint žaisti reikia laukti, kol pasipildys energija
Tai labai geras žaidimas, bet manau, kad kūrėjai turėtų ištrinti energiją, nes šlifavimas tampa labai sunkus
Padarykite patranką greičiau ir neuždirbkite pinigų
Manau, kad turėtų būti pažangos taupymo priemonė, jei kas nors nutiktų ir galėtumėte susigrąžinti visą pažangą. Na, aš ką tik praradau visas tas valandas šiame žaidime. Iš esmės (atsiprašau, kad gaišote laiką ir pinigus, bet ačiū už pinigus).
Pasidaro varginantis ir nuobodus, kai pasieksite stadijas, kai niekas negali to įveikti. Be to, jokie tęstiniai etapai yra tiesiog įžeidimas žaidėjui, energija neatsigauna pakankamai greitai, kad kompensuotų tiesiogine prasme iššvaistytas 200 energijos ir nieko negautų, galbūt galėtų veikti pinigų grąžinimo sistema, kuri grąžintų pusę energijos sąnaudų.
The Battle Cats Gündelik nlf
Žaidžiu šį žaidimą jau šiek tiek daugiau nei 5 metus ir jis yra puikus kartais tai gali būti sudėtinga, o kai kurios pagrindinės žaidimo mechanikos gali erzinti ir jaustis nereikalingos (žiūriu į tave, lobių sistema), bet aš myliu šią žavią mažą katę. žaidimas. Įsigilinus į žaidimo prasmę, jis tampa neįtikėtinai smagus, jau nekalbant apie tai, kad PONOS yra nepaprastai dosnus atlygio. Dabar, jei turėčiau pasakyti vieną dalyką pradedančiajam žaidėjui, sakyčiau, kad ieškočiau vadovų. Žaidime ne visada aišku, ką daryti.
Mano bff žaidimas siuskites greiciai .The battles cats valdo!!!:-)
YAASSS!!!!!!!! šis žaidimas yra dieviško režimo, nes šis žaidimas sukurtas danguje be kepurės ir jei atsisiunčiate šį YAAAS, bet aš dar neturiu lugos, nes taip sunku juos gauti ir užtrunka gana ilgai, kad gautumėte 500 kačių maisto, pavyzdžiui, 2 mėnesius. tai neabejotinas minusas:,) bet šiaip žaidimas tikrai geras, todėl atsisiųskite jį kuo greičiau
The Battle Cats Įprastos temos zpx
The Battle Cats Nezahtjevne igre wjuw
Geras žaidimas !!!
Šis žaidimas yra labai smagus. Man tai labai patinka, ir būčiau mielai grojęs toliau... Tačiau, deja, turiu šiek tiek pailsėti. Žaidžiau beveik savaitę be perstojo ir nuoširdžiai mėgavausi, kol paleidus programą pradės strigti. Teko pašalinti, o mano žaidimo atsarginės kopijos nepadėjo į serverį, todėl praradau visą pažangą. 😕 Nemaniau, kad tai yra didelis dalykas, todėl iš naujo paleidau žaidimą ir gedimas pasikartojo. Vėl pašalinta. Tikiuosi ateityje žaisti dar kartą.
Aš žaidžiu šį žaidimą apie 5 metus ir VIS DAR sunku gauti kačių ėdalo, kad galėčiau gauti normalų / bendradarbiaujantį. Uber personažai. Kiekvienas etapas (ir aš turiu omenyje kiekvieną) turi turėti tris misijas. Kiekvienas lygis turėtų vienodus. Kiekviena misija turėtų apdovanoti 5 kačių maistą. Tai daro žaidimą naudingesnį ir mažiau „moka už laimėti“.
Niekada nežaidė, nepatiko mintis, kad jie pakeis susitarimo privilegijas be įspėjimo ar sutikimo. Neketina duoti visiško sutikimo, kai jie gali bet kada pasikeisti ir pasiekti bet ką, ko nori.
Kiekvieną kartą išsaugojau duomenų perdavimo kodus ir žinau, kad jame rašoma, kad jūsų duomenys išsaugomi iki 3 mėnesių, o šis paskutinis perdavimo kodas, kurį gavau, praėjusį mėnesį vėl išsaugojau žaidimą ir dabar kodas neveikia, atkūriau gamyklinius telefono nustatymus ir žinau šis kodas turėjo veikti, nes nepraėjo 3 mėnesiai ir tai jau trečias kartas, kai praradau duomenis. Jūsų kodai yra pokštas
Sveiki, tai geras žaidimas ir aš palaikau ponos korporaciją, bet noriu jums kai ką pasakyti... Nekolugos katės yra didžiulės ir masyvios, bet jų AG ir žala yra tokia maža, kad aš nežinau kodėl ir taip, aš turiu jas išsivystęs, jei galite, prašau, duok jiems kaip 10 000 AG ir gal 6 000 žalos, nes mano og nekoluga iki pagrindo daro tik 3 tūkst., o taip, jo aukštis yra 70 pėdų, todėl jo negalima gaminti, nes „darktanyan“ gali pasiekti 7 tūkst., bet prašau, padaryk šiuos milžinus tikroviškesnis.
The Battle Cats 休閒 pep
Dragones: El resurgir de Mema Simulación itx
Aš mėgstu kates
Pradėjau šį žaidimą 2016 m. Buvo nuostabu, tai strateginis žaidimas, kuriame renkate kates, bet yra problemų. Kačių ėdalo sunku gauti, vienintelis būdas jo gauti – žiūrėti skelbimus, daužyti legendų ir įvykių istorijas. Kitas klausimas yra tai, kaip žaidimas labai priklauso nuo kačių kapsulių. Reti bilietai... Šiuos bilietus galima įsigyti išleidus 150 kačių ėdalo ar renginių ir juos gana sunku įsigyti. Bet apskritai žaidimas yra įdomus. Pamečiau acc, todėl visada užsirašykite savo ID.
The Battle Cats Casual ofx
Suprantu, kad šis žaidimas yra šaunus ir viskas, bet manau, kad dauguma lygių yra per sunkūs. Aš rimtai net neturiu galimybės pataikyti į žmones, su kuriais kovoju. Pasidaro daug sunkiau ir man patinka vilnos kačių maistas yra kvailas. Vienintelis kartas, kai gaunate kačių maistą, yra kitų kačių atrakinimas. Tačiau norint tai padaryti, reikia užpildyti lygius su energija, o aš, kaip ir aš, tai taip pat yra kvaila. .Manau, kad turėtų būti kitų būdų gauti kačių maisto ir energijos. Puikus bandymas.
Man patinka žaidimas, bet yra viena problema, kai bandžiau išneršti katę, ji neleido jai išneršti, todėl turiu ją kelis kartus bakstelėti, kol ji išnerš, taip pat, kai baigiu lygį ir bandau atnaujinti savo kates. tas pats su parduotuve, todėl prašau pataisyti.